Σύνδεση

Καλάθι αγορών

Αποστολές & Πληρωμές

Courier

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 3-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.
Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, ο υπεύθυνος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.
Σε περίπτωση καθυστέρησης, λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης.
Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται πριν τις 14:00, θα συσκευάζονται και θα αποστέλλονται εντός της ημέρας.
Το κόστος μεταφορικών είναι 3.00€, ενώ για παραγγελίες άνω των 20€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας/νησιά, να μην ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνεί το κατάστημα τηλεφωνικά ή με email με τον πελάτη και θα τον ενημερώνει για το κόστος αποστολής. Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο.
Παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών: Μόνο εφόσον εσείς το επιθυμείτε και θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημα μας στην διεύθυνση:
Αριστομένους 6, Καλαμάτα 24100

Ωράριο λειτουργίας:
Δευ / Τετ / Σαβ: 09:00 – 14:00
Τρι / Πεμ / Παρ: 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00

Υπεύθυνος καταστήματος: Λεωνίδας Μακρής

Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής των εμπορευμάτων από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου. Όταν επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής “Πληρωμή στο κατάστημα” τα προϊόντα θα κρατούνται για 48 ώρες από τη στιγμή της παραγγελίας.

Μετά το πέρας των 48 ωρών η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να την παραλάβετε.


Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής Visa/Mastercard μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς.

Πληρωμή στο κατάστημα

Αριστομένους 6, Καλαμάτα 24100 Τηλ.: +30 2721 022412

Ωράριο λειτουργίας:Δευ / Τετ / Σαβ: 09:00 – 14:00Τρι / Πεμ / Παρ: 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00

Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής των εμπορευμάτων από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου. Όταν επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής “Πληρωμή στο κατάστημα” τα προϊόντα θα κρατούνται για 48 ώρες από τη στιγμή της παραγγελίας.

Αντικαταβολή

Με την παραλαβή των εμπορευμάτων μπορείτε να πληρώσετε στο συνεργαζόμενο courier. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.90 €. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο μόνο για αποστολές εντός της Ελλάδας.